My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-12-04 05:12:04

yaya2017
Member
Registered: 2017-07-20
Posts: 316

van Google hebben om mee te werken,"

Geen van de Area 120-projecten die tot op Adidas ZX Flux Mujer heden openbaar zijn geworden, hebben het gevoel dat ze de volgende Gmail kunnen worden, maar elk heeft zijn eigen reeks hoge ambities. Drie jaar geleden zat productmanager Nike Air Vapormax Femme Laura Holmes van Google, die in 2009 bij het bedrijf kwam, in een vergadering van de top 20 van managers voor een 500-koppig team toen ze merkte dat zij de enige vrouw in de zaal was. "Ik denk niet dat het opzettelijk was," zegt ze. "Het is gewoon wat er soms  gebeurt." Holmes beloofde een manier te vinden om Nike Air Max 270 Womens ondervertegenwoordigde mensen te helpen succesvolle carrières in de technologie te bereiken. Tijdens een sabbatical van drie maanden overwoog ze haar toekomst en zelfs ge?nterviewd bij andere technologiebedrijven. Maar ze concludeerde  dat ze een groter verschil Nike Air Vapormax Donne kon maken door niet-technische volwassenen te laten zien hoe ze moesten coderen - en dat Area 120 kon helpen. Bij haar terugkeer verkocht ze de leiders van de couveuse aan haar idee voor Grasshopper, een app voor smartphones die gebruikers JavaScript-programmering Nike Air Vapormax Damen leert door middel van speelse quizzen, met onderweg veel positieve versterking. De app ging in april live in de winkels van Google en Apple, waar het meer dan 20.000 beoordelingen van gebruikers op beide platforms behaalt en een vijfsterrengemiddelde behield.

Voor Nike Air Max 95 Femme Google gaat incubatie van Grasshopper over verheven doelen dan winstpotentieel op korte termijn, maar niet volledig onbaatzuchtige. "Hoe meer mensen coderen, hoe meer mensen gebruik kunnen maken van Google-producten en -bronnen en het digitale ecosysteem uitbreidt", legt Nike Air VaporMax Femme Holmes uit. Met dat in het achterhoofd  heeft het managementteam van Gawley haar aangemoedigd zich te concentreren op het opbouwen van het publiek van Grasshopper in plaats van zich zorgen te maken over hoe je winst kunt maken. Slechts een handvol stafleden is momenteel toegewijd aan het project. "Het www.daviddenardi.fr is niet zo dat we budgetten van Google hebben om mee te werken," zegt Holmes. "We proberen mager te zijn, proberen scrappy te zijn, voelen die druk om te leveren." Area 120-oprichters moeten misschien scrimpen, maar zelfs een kleine opstart biedt een opleiding die Adidas NMD Femme misschien moeilijk is om ergens anders bij Google te komen. Samen met vier mede-Googlers trad Bickey Russell toe tot Area 120 om Kormo op te richten, een app voor het zoeken naar werk die is toegesneden op de behoeften van opkomende markten, waar veel werkkansen zo informeel Nike Air Vapormax Womensen kortlopend zijn dat ze nooit een Nike Air Max 90 Donne conventionele vacaturesite worden; het werd gelanceerd in de hoofdstad van Dhaka van Dhaka in september. Eerder had Russell zich opgewerkt tot een leidende positie in de verkoopactiviteiten van Google, en hoewel hij zichzelf altijd als ondernemend had beschouwd,Nike Air Max 2017 Mujer  woonde hij nog steeds in een silde wereld.


?Toen Kormo het startsein kreeg, "was het erg nieuw voor me om een ??team van ingenieurs en productmanagers en -ontwerpers op te bouwen", zegt Russell, die in Dhaka was toen ik met hem sprak via videoconferentie, maar  normaal opereert vanuit Palo Alto in Area 120 kwartalen. Wees echter niet te bedroefd voor Lee. Ze is nu een van de gerapporteerde meer dan 100 Googlers aan het werk op Fuchsia, de radicale en geheime poging van het bedrijf om een ??nieuw besturingssysteem helemaal opnieuw Adidas ZX 750 Femme te schrijven. De tijd die ze besteedde aan haar  kortstondige startup, zegt ze, doordrenkt haar van 'een gedreven mentaliteit', je bouwt en leert en iterate en bedenkt dingen. 'Als de waarde van Area 120 voor Google uiteindelijk evenveel wordt als de lessen die het leert als de producten die het maakt,  kunnen zelfs de mislukkingen ervan als successen gelden.

Offline

 

2018-12-04 05:12:04

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting