My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2017-09-28 01:40:20

yaya2017
Member
Registered: 2017-07-20
Posts: 316

Shoes For Crews offre aux styles

Voor leden van de quidditch club van de Universiteit van Alberta is het spel een complexe en lonende sport, niet alleen iets uit de Harry Potter-franchise. Nu in het tweede jaar gaat de U van A quidditch club samen met Nike Air Max Command Damen de Edmonton Aurors, de lokale competitief team, om het spel naar de campus te brengen. Er is geen vliegen betrokken, er zijn geen zware ijzeren bludgers aan de spelers geworpen (het is een dodgeball in plaats daarvan) en er is ook geen gouden snik rond (het is een tennisbal aan een snitch runner). Maar de organisatoren van de club zeggen dat het de sport zelf is die ervoor zorgt dat ze spelen, Nike Roshe Run Womens niet alleen de Harry Potter-verbinding. Ze houden momenteel wekelijkse praktijken op woensdagen Nike Air Max 2017 Damen in het Varsity Field vanaf 7:00 p.m. tot 9:00 uur 'Mensen komen omdat ze van Harry Potter houden,' zei Chris Radojewski, die de club coacht. "Dat is meestal de grootste gateway to quidditch. Maar atletisch is het een leuke sport. 'Voor degenen die de sport nog nooit hebben gezien, beschrijft Radojewski het als een mix van veel sporten. Het deel waar de chasers punten scoren op de balken van de tegenstander, zijn als rugby of handbal. Het deel waar zoekers proberen om de snitch van de snitch runner te halen, is als vlagvoetbal, en het gooien van bludgers bij de tegenstander is vergelijkbaar met dodgeball. ' Op het veld ben ik een klopper omdat ik dingen graag bij mensen gooi, "zei Adidas ZX Flux Womens Cayley Mendoza, vice-president van de club. Mendoza speelt al ongeveer twee en een half jaar de sport en begint met het spelen voor Edmonton Schouwers. Nike Air Max 90 Dames Voor haar is de complexiteit van het klagen en het beheersen van hoe iedereen anders op het veld beweegt, een van de dingen die zij het meest over de sport heeft. 'Als u uit een sportieve achtergrond komt, is er iets wat u op tafel kunt brengen,' zei Radojewski. . "Als je wat vaardigheden hebt, kun je ze gewoonlijk inpas en gebruiken als uitgangspunt om het spel leuk te maken."

Een ander ding dat quidditch leuk maakt, is de gemeenschap, volgens Radojewski. "Er zijn een heleboel koele mensen die in de sport komen," zei hij. 'Sommigen van hen zijn nerds, sommige zijn meer Nike Air Max Command Femme atletisch. Ik zou jocks niet zeggen, maar we hebben wat jocks. Maar het idee is dat  je deze strakke band krijgt, zoals veel clubs, dat is leuk dat je een of twee keer per week doet. 'Maar de ene karakteristiek die de sport uniek maakt, is volgens Mendoza en Radojewski de inclusiviteit. Quidditch heeft een Asics Gel Lyte iii Damen Weiss gender-maximale regel waarin binnen de zes tot zeven mensen op het veld slechts een maximum van vier personen van dezelfde geslachtsidentiteit op het veld tegelijk kan spelen. 'Iets echt krachtig dat doet is dat het diversiteit in de veld, "zei Mendoza. "Het vergt een ruimte voor mensen die binaire trans-identiteiten of niet-Nike Air Max 90 Damen Pink binaire trans-identiteiten zijn, mensen die niet vallen in de traditionele categorie?n van mannelijke en vrouwelijke die vaak worden over het hoofd gezien in sport." De praktijken worden gehouden bij Varsity Veld, in de buurt van de Butterdome, tot ze overstappen voor de winter. Mendoza zegt dat nieuwkomers beter voorbereid zijn op het buitenleven. 'Een pro-tip is zeker, als je ooit in een praktijk komt, breng water, rennende schoenen en wat insectenspray omdat de muggen vies kunnen zijn', zei ze. Dan is er Adidas . Dat het merk terug is, is geen nieuws Asics Gel Lyte v Damen Weiss voor iedereen. Maar die iconische drie strepen kunnen hier blijven, in tegenstelling tot wat sommige beleggers geloven.

"Naar onze mening ontkennen de NKE-stieren nog steeds de duurzaamheid van Adidas 'heropleving, die we gezien hebben als een duurzame groei," zei Murphy. Under Armor (UAA) daalde 1,4% en Adidas (ADDYY) viel 3,2% naar 110,13 , vallen onder hun 50-daagse lijn nadat een executive betrokken was in een NCAA basketbal schandaal. Aandelen van de European Shoe Giant, die in de VS tegen de balie zijn verhandeld, zijn teruggetrokken sinds kort een record intraday van 118,98 heeft getroffen. En Adidas heeft Nike's dominante Jordani?-merk overtreffen om de tweede plaats te behalen onder de top atletische-schoenlabels in het land , zei de onderzoeksonderneming NPD Group vorige week. Nike remains No. 1. Adidas 'atletische-schoenenverkoop groeide in augustus tot 13% van de Amerikaanse markt, tweedimensionale analist Adidas Superstar DamenMatt Powell van NPD. Terwijl een aantal attributen Adidas terugkomt naar Kanye West's Yeezy-ontwerpen voor het merk, is Powell meestal snel kolf weggaan de veronderstelling, tweeting dat Adidas verkoop "negatief was voor twee jaar na het ondertekenen van West." Waar Adidas heeft gescheen is in de "classics" -markt, die nieuwe interesse in zijn retro Superstar en Stan Smith stijlen genereert. Het merk van Boost is ook erg populair. "Adidas Primeknit blijft Nike Flynit beter op het hogere consumentniveau, terwijl Boost de Vapor Max nog steeds beter presteert," schreef Cowen's Kernan eerder in de maand. Powell zei vorige week dat het geen verrassing is dat Adidas geeft veel meer aandacht aan schoenenketens, waar de omzet van het merk meer dan verdubbeld is "en dat de omzet van vrouwen voor de maand steeg.

Offline

 

2017-09-28 01:40:20

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting